Veel gestelde vragen

Algemeen

Wordt er een Vereniging van Eigenaar (VvE) opgericht?

Ja, er wordt een VvE opgericht. De maandelijkse bijdrage voor de VvE is gebaseerd op de metrage per woning. Tegen de oplevering van de woningen (Q4 van 2024) wordt er meer bekendgemaakt over deze bijdrage.

Wat zijn de prijzen van de woningen?

De vanafprijzen worden tijdens de presale bekend gemaakt.

Hoe ziet het verkoopproces eruit?

In juni 2022 start de presale, vanaf dat moment is het mogelijk om je voorinschrijving op één van de drie woningtype te starten en jouw kans op een woning te vergroten. Via de website kun je je inschrijven, zodat je op de hoogte gehouden wordt van de laatste ontwikkelingen. De start verkoop staat gepland in september 2022. Dan kun je jouw officiële inschrijving voor één of meerdere woningen indienen. Kandidaten, die zich tijdens de presale inschrijven op een woningtype, krijgen voorrang bij het toewijzingsproces.

Planning

Wanneer start de bouw en wanneer zullen de woningen opgeleverd worden?

De bouw van Cosun II start in Q1 van 2023 en de verwachting is dat de woningen worden opgeleverd in Q4 van 2024.

Vanaf wanneer kan ik mij inschrijven voor een woning?

Vanaf de start verkoop (september 2022) is het mogelijk om je via de website in te schrijven voor één of meerdere woning(en) van jouw voorkeur. Vanaf de presale is het mogelijk om jouw voorkeur voor één van de drie woningtype kenbaar te maken. Kandidaten, die zich tijdens de presale inschrijven op een woningtype, krijgen voorrang bij het toewijzingsproces (na start verkoop).

Cosun II

Beschikt iedere woning over een buitenruimte?

Alle woningen beschikken over een buitenruimte in de vorm van een tuin, balkon en/of dakterras.

Wanneer start de verkoop van Cosun II?

De start verkoop staat gepland voor september 2022. Vanaf dat moment kun je je via de website inschrijven voor één of meerdere woning(en) van jouw voorkeur. Kandidaten, die zich tijdens de presale hebben ingeschreven op één van de drie woningtypes, krijgen voorrang tijdens het toewijzingsproces.

Afwerking

Wordt er rekening gehouden met een fietsenstalling?

Binnen Cosun Park worden goede voorzieningen opgenomen voor de fiets. De twee fietsenstallingen in de parkeergarages bevatten ook ruimte voor scooters en elektrische bakfietsen. Op het maaiveld komen er verschillende plekken voor bezoekers om hun fiets te stallen.

Is er een berging aanwezig?

Ieder appartement beschikt over een eigen separate berging. De bergingen bevinden zich onder het gebouw en de gezamenlijke ingang naar de bergingen is bereikbaar nabij de entree.

Is er een mogelijkheid om mijn nieuwe woning te upgraden?

Het is mogelijk om je woning te upgraden door middel van meer-/minderwerk. Na het kopen van een woning helpt de kopersbegeleider  van de aannemer u graag om uw wensen en de kosten van de upgrade in kaart te brengen.

Hoe worden de woningen opgeleverd?

De woningen worden opgeleverd inclusief badkamer en toilet. De keuken is exclusief. Na de aankoop van de woning kunt u samen met de kopersbegeleider van de aannemer verschillende keuken indelingen en keukens in kaart brengen.

Voorzieningen/duurzaamheid

Welke duurzame voorzieningen krijgen de woningen?

Alle appartementen worden zeer duurzaam opgeleverd. De woningen zijn gasloos en worden aangesloten op een WKO-installatie. Alle woningen voldoen aan de hedendaagse duurzaamheidseisen.

Zijn de woningen rolstoelvriendelijk?

De woningen op de begane grond tot en met de vierde verdieping zijn dankzij de lift goed bereikbaar voor mensen in een rolstoel. Ook alle openbare ruimtes in het pand van Cosun II zijn rolstoeltoegankelijk. De tweelaagse penthouses en de BG-woningen met een souterrain beschikken over een inpandige trap.

Hoe zijn de parkeervoorzieningen geregeld?

In het Cosun Park is er voor iedere bewoner een eigen parkeerplaats in één van de twee ondergrondse parkeergarages gerealiseerd. Verder worden er aan de rand van het park op het maaiveld genoeg bezoekersparkeerplaatsen gerealiseerd. Hierdoor ontstaat er een autovrij park tussen de woongebouwen.

Contact

Hoe kom ik in contact met de makelaar?

Van de Water makelaars verzorgt de verkoopbegeleiding van Cosun Park. Zij vertellen je graag meer over het project. Je kunt contact opnemen door te bellen naar het telefoonnummer 076 52 42 400 of door een e-mail te sturen naar nieuwbouw@vandewatergroep.nl.