Veel gestelde vragen

Algemeen

Wordt er een Vereniging van Eigenaar (VvE) opgericht?

Ja, er wordt een VvE opgericht. De maandelijkse bijdrage voor de VvE is gebaseerd op de metrage per woning. Tegen de oplevering van de woningen (Q4 van 2024) wordt er meer bekendgemaakt over deze bijdrage.

Wat zijn de prijzen van de woningen?

Je kunt al in Cosun III wonen vanaf € 230.000,- V.O.N. Alle prijzen zijn terug te vinden in de prijslijst en de woningzoeker.

Hoe ziet het verkoopproces eruit?

De verkoop van Cosun III is gestart! Vanaf nu kun je je inschrijven voor één of meerdere woning(en) via ‘‘jouw account van Cosun III‘. Lees het volledige verkoopproces hier.

Planning

Wanneer start de bouw en wanneer zullen de woningen opgeleverd worden?

De bouw van Cosun III start naar verwachting Q4 van 2023 en de verwachting is dat de woningen worden opgeleverd in Q4 van 2025.

Vanaf wanneer kan ik mij inschrijven voor een woning van Cosun III?

Je kunt je vanaf nu inschrijven voor een of meerdere woningen van Cosun III via ‘Jouw account‘. Wacht niet te lang en schrijf je in!

Cosun II

Beschikt iedere woning over een buitenruimte?

Alle woningen beschikken over een buitenruimte in de vorm van een tuin, balkon en/of dakterras.

Wanneer start de verkoop van Cosun III?

De verkoop van de 56 koopwoningen van Cosun III is nu gestart! Schrijf je nu in via ‘Jouw account’. Liever eerst oriënteren op het aanbod? Bekijk hier de woningzoeker.

Afwerking

Wordt er rekening gehouden met een fietsenstalling?

Binnen Cosun Park worden goede voorzieningen opgenomen voor de fiets. De twee fietsenstallingen in de parkeergarages bevatten ook ruimte voor scooters en elektrische bakfietsen. Op het maaiveld komen er verschillende plekken voor bezoekers om hun fiets te stallen.

Is er een berging aanwezig?

Ieder appartement beschikt over een eigen separate berging. De bergingen bevinden zich onder het gebouw en de gezamenlijke ingang naar de bergingen is bereikbaar nabij de entree.

Is er een mogelijkheid om mijn nieuwe woning te upgraden?

Het is mogelijk om je woning te upgraden door middel van meer-/minderwerk. Na het kopen van een woning helpt de kopersbegeleider van de aannemer je graag om jouw wensen en de kosten van de upgrade in kaart te brengen.

Hoe worden de woningen opgeleverd?

De woningen worden opgeleverd inclusief badkamer en toilet. De keuken is exclusief. Na de aankoop van de woning kunt u samen met de kopersbegeleider van de aannemer verschillende keuken indelingen en keukens in kaart brengen.

Energie & comfort

Welke energiezuinige voorzieningen krijgen de woningen?

Alle appartementen worden energiezuinig opgeleverd. De woningen zijn gasloos en worden aangesloten op een WKO-installatie. Alle woningen voldoen aan de hedendaagse duurzaamheidseisen.

Zijn de woningen rolstoelvriendelijk?

De woningen op de begane grond tot en met de vierde verdieping in Cosun II zijn dankzij de lift goed bereikbaar voor mensen in een rolstoel. Voor Cosun III geldt dat de woningen op de begane grond tot en met de vijfde verdieping goed bereikbaar zijn. Ook alle openbare ruimtes in het pand van Cosun II en Cosun III zijn rolstoeltoegankelijk. De tweelaagse penthouses en de BG-woningen met een souterrain beschikken over een inpandige trap.

Hoe zijn de parkeervoorzieningen geregeld?

In het Cosun III is er voor iedere bewoner een eigen parkeerplaats* in één van de twee ondergrondse parkeergarages gerealiseerd. Verder worden er aan de rand van het park op het maaiveld genoeg bezoekersparkeerplaatsen gerealiseerd. Hierdoor ontstaat er een autovrij park tussen de woongebouwen.

*De woningen van 50 m² worden standaard geleverd zonder parkeerplaats. Vraag de makelaar naar de mogelijkheden.

Contact

Hoe kom ik in contact met de makelaar?

Van de Water makelaars verzorgt de verkoopbegeleiding van Cosun Park. Zij vertellen je graag meer over het project. Je kunt contact opnemen door te bellen naar het telefoonnummer 076 52 42 400 of door een e-mail te sturen naar nieuwbouw@vandewatergroep.nl.