Thuis in de stad

Cosun Park wordt straks een perfecte locatie om te wonen. Wonen dicht bij de levendige binnenstad terwijl het verrassend dorpse Princenhage om de hoek ligt. Op de fiets ben je zo in het hippe Ginneken. Even geen zin in de drukte? Kies dan voor een fikse boswandeling in het Liesbos of Mastbos. Tussen de 500 jaar oude bomen spot je misschien wel een boommarter of ree.

Luchtfoto Breda met indicaties Cosun Park

Bereikbaarheid

Via de A16 en andere uitvalswegen rijd je binnen no-time naar Rotterdam, Utrecht of Den Bosch. En niet onbelangrijk: Antwerpen is maar 45 minuten rijden. Liever met het openbaar vervoer? De bus brengt je in hooguit 15 minuten naar het moderne NS-Station Breda.

"De Brabantse gezelligheid zie je, voel je en ruik je overal om je heen.”

Op stap in Breda

Houd je van shoppen, van gezelligheid en van cultuur? Dan zit je helemaal goed in de binnenstad. Het prachtige oude centrum is compact en zelfs wanneer de winkels dicht zijn is het er nog steeds erg gezellig. Bredanaars zelf weten allang dat het licht in de authentieke cafeetjes tot ’s avonds laat nog brandt. Er verschijnen steeds meer hippe (eet)winkels, restaurants en conceptstores. Niet voor niets is Breda verkozen tot Beste Binnenstad van Nederland.

Breda is een bourgondische stad en dat kenmerkt zich ook zeker door de vele pleinen met lekkere terrassen en cafés en restaurants. Wekelijks een terrasje pakken zal straks een vanzelfsprekendheid zijn. Cafés De Bommel, De Beyerd, Bruxelles, Zeezicht en Parc kunnen zomaar je beste vrienden worden.

“Het leuke van weg gaan is thuiskomen.”

Voorzieningen in
de buurt

Je dagelijkse boodschappen laat je bezorgen of je stapt zelf op de fiets naar de Jumbo of Albert Heijn om de hoek. Ben je meteen even lekker in beweging. Of was je de ochtend al gestart met een rondje hardlopen of met baantjes trekken in Zwembad Sonsbeeck? Ben je meer een liefhebber van golf, dan stap je in de auto en sta je in 15 minuten op de green.

Voor de inrichting van je nieuwe appartement ga je naar Woonboulevard Breda XXL en IKEA. Liever antiek? De Lijnwaadmarkt in Antwerpen is in slechts 45 minuten bereikt.