GASLOOS &
COMFORTABEL
WONEN

Betaalbaar en energiezuinig
wonen in Cosun Park

Op een bijzondere plek in Breda, verrijst straks een compleet nieuwe woonlocatie: Cosun Park. Met 265 luxe koop- en huurappartementen. Wonen in Cosun Park is royaal en comfortabel wonen.

De verkoop van Cosun II en Cosun III is in volle gang! Cosun II biedt plaats aan 30 luxe koopappartementen verdeeld over 5 woonlagen. De woonoppervlaktes variëren van ca. 70 tot ca. 158 m². Het aanbod van Cosun III bestaat uit 56 heerlijke koopappartementen met woonoppervlaktes van ca. 50 tot 155 m². Alle woningen beschikken over royale buitenruimtes in de vorm van tuin, balkon of dakterras. De dakterrassen van de penthouses zijn zelf extra royaal tot maar liefst 84 m². Van comfortabele tweekamerappartementen tot royale stadswoningen en penthouses. Je vindt het allemaal in Cosun Park.

Bouw Cosun II is gestart!
Er zijn nog maar enkele woningen van Cosun II beschikbaar! Klik op de onderstaande inschrijfbutton en wacht niet te lang om nog kans te maken op een woning!

Gegarandeerde start bouw Cosun III!
De 56 woningen van Cosun III zijn voor 70% verkocht! Bekijk de laatste beschikbare appartementen in de woningzoeker.

Inschrijven Cosun II  Inschrijven Cosun III

"Het leuke van weg gaan is thuiskomen."

Cosun
Park

  • 265 luxe koop- en huurappartementen
  • Woonoppervlakten van ca. 50 tot 165 m²
  • Groene parksetting voor de deur
  • Dicht bij de binnenstad van Breda
  • Ondergrondse parkeerplaatsen
  • Hoogwaardige afwerking
  • Duurzame bouw met oog op de toekomst

Cosun III

De volgende fase

Na het populaire aanbod in Cosun II, volgt ook Cosun III met een geschikt aanbod voor iedere koper. Van starters, naar doorstromers, tot mensen die op zoek zijn naar een ruime woning. Verkoop is in volle gang! Reeds 70% is al verkocht! Ontdek alle woningen en maak kennis met het laatste aanbod.

Meer over Cosun III

Contact

Wil je op de hoogte gehouden worden van de ontwikkelingen? Schrijf je dan vrijblijvend in. Zo weet je zeker dat je, altijd als eerste, op de hoogte bent van alle relevante informatie en het laatste nieuws.

Interesse