AANBOD: HUURWONINGEN VOOR BELEGGERS

Naast particuliere koopwoningen worden er ook huurwoningen gerealiseerd op Cosun Park en zijn specifiek als beleggershuurproduct ontwikkeld. Deze woningen worden te koop aangeboden en niet als woning te huur.

De driekamerappartementen hebben een oppervlakte van 70 m² en worden turn-key opgeleverd én inclusief parkeerplaats verkocht op basis van een gescheiden koop-/aannemingsovereenkomst. Op deze manier hoeft u als belegger niet verder in de woning te investeren en kan er direct vanaf oplevering verhuurd worden.

Investeren in huurwoningen bij Cosun Park levert een waardevaste belegging op met een laag inflatierisico. Er is een groot tekort aan huurwoningen in het middensegment waardoor het leegstandrisico beperkt zal zijn.

In totaal komen er 66 huurwoningen waarvan een deel particulier te koop aangeboden zal worden. Indien er interesse is om meerdere woningen aan te kopen, kan dit in het formulier vermeld worden en nemen we daarover contact met je op.

Het is mogelijk om beleggershuurwoningen deels bancair te financieren. Onze adviseurs staan klaar om je van passend advies hieromtrent te voorzien.

Specificaties appartementen:

 • Driekamerappartement met een woonoppervlakte van 70 m²
 • Richtprijs € 300.000,- V.O.N. per woning
 • Bij oplevering gereed voor verhuur; oplevering inclusief sanitair en keuken
 • Inclusief parkeerplaats à € 25.000,- V.O.N.
 • Indicatie huurprijs, inclusief parkeerplaats, bij oplevering bedraagt € 1.250,- per maand
 • Start verkoop medio september 2022
 • Oplevering Q1 2025
Voorwaarden
 1. De woningen dienen verhuurt te worden als middeldure huurwoningen conform de ‘Verordening doelgroepen sociale woningbouw & middenhuur Gemeente Breda’. Omdat de woningen als middeldure huurwoningen zijn aangewezen is hier regelgeving aan verbonden. De woningen dienen minimaal 70 m² groot te zijn en er geldt een maximale aanvangshuur. Deze aanvangshuur is € 850,- per maand exclusief parkeerplaats (prijspeil 01-01-2019), met ingang van 1 januari 2019 jaarlijks te indexering conform voornoemde verordening met CPI. Op dit moment hebben de woningen een maximale aanvangshuur van € 935,- per maand. De instandhoudingstermijn bedraagt 15 jaar vanaf eerste ingebruikname. De huurprijs bij oplevering is thans indicatief geschat op € 1.150,- per maand exclusief parkeerplaats. De huurprijs bij oplevering is afhankelijk van de jaarlijkse indexering op basis van de CPI index. Aan de voornoemde inschatting van de weergegeven indicatieve huurprijzen kunnen geen rechten worden ontleend. De verkoop geschiedt op basis van een gescheiden koop- en aannemingsovereenkomst. De levering staat gepland voor eind 2022, start bouw begin 2024 en oplevering Q1 2025. 
 1. Ook indien aankoop ten behoeve van familieleden plaatsvindt, dient de huurwoning te worden verhuurd conform de vereisten uit de vernoemde verordening.
 2. De woningen worden opgeleverd inclusief sanitair, toilet/ badkamer en keuken. De wanden en vloeren worden onafgewerkt opgeleverd. 
 3. Definitieve koopsom afhankelijk van bouwkosten op het moment start verkoop 
 4. Verkoper behoudt zich het recht voor om de verkoop van de woningen op ieder moment te staken en/of het aanbod te wijzigen. Dit bericht betreft geen aanbod in de zin van artikel 6.217 BW.